شنبه ۱۰ خرداد ۰۴

وکیل بيمه‌هاي مهندسي

۱۸ بازديد
تبعات مالی و اقتصادی ناشی از خسارت های فیزیکی و غیر قابل پیش بینی وارده به پروژه های پیمانکاری، همواره یکی از دغدغه های اساسی کارفرمایان و پیمانکاران بوده است. به همین منظور شرکت‌های بیمه ضمن شناخت نیازها و نگرانی های دست اندرکاران، با استفاده از توان بالای مالی، دانش فنی و متخصصین خبره خود، پوشش های مناسبی جهت انتقال ریسک های مالی تهدید کننده پروژهای عمرانی، صنعتی و زیربنایی ارائه می‌کنند. اما در بعضی از بیمه نامه‌ها، بیمه گذار به دلایل مختلف موفق به دریافت خسارت از شرکت بیمه نمی‌شود. در این شرایط توصیه می‌کنیم برای اعطای وکالت در دعاوی بیمه مهندسیبه وکلای خبره مراجعه کنند.  
چرا بیمه مهندسی؟
پروژه های زیر بنایی عمرانی و صنعتی در کلیه مراحل ساخت، نصب و همچنین در دوره های نگهداری،‌ آزمایش و بهره برداری با خطرات گوناگونی مواجه هستند. بیمه های مهندسی شرکت‌های مختلف بیمه، راهکاری برای انتقال این نوع ریسک ها و ایجاد آرامش و امنیت خاطر برای دست اندرکاران پروژه‌هاست. به طور مثال بیمه های تمام خطر پیمانکاران و نصب در بیمه های مهندسی،‌ تمام خطر بوده و کلیه خطرات طبیعی، خطاهای انسانی و خسارت وارده به اشخاص ثالث (بجز برخی استثنائات) را جبران می نمایند.
انواع بیمه های مهندسی
بیمه های مهندسی فعالیت های متنوع مهندسی را در رشته های گوناگون تحت پوشش قرار می دهد که به دو نوع اصلی تقسیم می گردد. اول، بیمه‌نامه‌هایی که برای دوره احداث پروژه‌های عمرانی و زیربنایی صادر می‌شوند و شامل بیمه تمام خطر نصب، بیمه تمام خطر پیمانکاران و بیمه عدم‌النفع ناشی از تاخیر در بهره‌برداری می‌ گردد و دوم بیمه‌نامه‌هایی که در برای دوره بهره‌برداری صادر می‌شوند که شامل سازه‌های تکمیل شده، شکست ماشین‌آلات، عدم‌النفع ناشی از شکست ماشین‌آلات،‌ بیمه ماشین‌آلات و تجهیزات پیمانکاری،‌ بیمه تجهیزات الکترونیکی، بیمه فساد کالا در سردخانه،‌ بیمه بویلر و مخازن تحت فشار می گردد.
بیمه تمام خطر پیمانکاران (Contractor's All Risks Insurance (CAR
با توجه به ماده 21 شرایط عمومی پیمان که براساس آن پیمانکاران موظفند فعالیت اجرایی خود را بیمه نمایند، تهیه بیمه‌ نامه ‌تمام ‌خطر پیمانکاران برای انجام فعالیت های عمرانی و زیر بنایی الزامی است. بیمه نامه تمام خطر پیمانکاران یک پوشش کامل و جامع در قبال تمامی خسارت های ناشی از خطرات طبیعی و یا با منشا انسانی در حین ساخت پروژه (از زمان تحویل زمین تا زمان تحویل قطعی پروژه به کارفرما) ارائه می کند. در این بیمه نامه، خسارت های وارده به اشخاص ثالث ناشی از اجرای عملیات نیز پوشش داده می شود. علاوه بر این، دوره نگهداری پس از تحویل موقت پروژه که با عنوان دوره تضمین نیز شناخته شده است، تحت پوشش قرار خواهد داشت.
بیمه تمام خطر نصب (Erection All Risks Insurance (EAR
پوشش های ارائه شده در این نوع بیمه نامه کاملاً مشابه با بیمه تمام خطر پیمانکاران است، با این تفاوت که بیمه تمام خطر نصب برای نصب انواع دستگاه ها و نصب نیروگاه، پالایشگاه، پتروشیمی، تاسیسات مخابراتی، لوله گذاری آب، گاز، نفت و غیره به کار می رود. از آنجائیکه یکی از دغدغه های اصلی صاحبان و دست اندرکاران اینگونه پروژه ها، ‌خطرات حین دوره تست و راه اندازی می باشد، خطرات این دوره نیز تحت پوشش بیمه ای قرار خواهد داشت. همچنین در صورت پرداخت مبلغ اضافه، خطرات حین حمل و نقل زمینی تجهیزات نیز تحت پوشش خواهد بود. در این نوع بیمه نامه نیز امکان ارائه پوشش دوره نگهداری (و یا دوره تضمین) پس از تحویل موقت وجود خواهد داشت.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.